Revetlla de Sant Joan al GMC

Crònica de la revetlla de Sant Joan al local del Grup Mineralògic Català

Jorgina Jordà

 

El passat dijous 21 de juny, al local de la nostra entitat, vam celebrar la ja tradicional revetlla mineralògica de Sant Joan que va aplegar un bon grapat de companys i companyes d’afició. No va faltar de res: primer un pica-pica saladet amb refrescos i després, com no, les clàssiques coques de Sant Joan acompanyades amb cava ben fresc. Val a dir que des que estem al nou local, molt més espaiós, encara es fa més agradable el reunir-nos i celebrar aquest tipus de trobades.

IMG_5636

La veritat és que vam passar una molt bona estona, retrobant-nos amb companys amb els quals normalment no podem coincidir tant com voldríem. Entre ells, vam poder conversar amb un dels socis més veterans de l’entitat com és en Jordi Coca que ens va recordar que des de l’any 1988 s’encarrega d’organitzar totes les revetlles i que a partir d’ara passarà el relleu al company Juan María Pérez Samper, que l’organitzarà amb l’ajuda d’algun altre voluntari. Per tant, tot queda en bones mans.

IMG_5611

IMG_5653

Com no podia ser d’una altra manera, el principal tema de conversa durant la vetllada van ser els minerals i les properes sortides que tenim previstes, ja que la proximitat de les vacances d’estiu fa que la majoria tinguin una escapada planificada, tot i que a vegades no és senzill compaginar les sortides d’afició amb els gustos familiars.

IMG_5631

IMG_5648

Un dels millors moments va ser el brindis, on es va desitjar a tothom una bona revetlla i un bon estiu.

IMG_5659IMG_5658

Així que si encara no heu vingut mai, animeu-vos!

Fotos: Agustí Asensi

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s