Ressenya de l’exposició “Paisatges geològics de Catalunya, una mirada fotogràfica a la geologia catalana”, a Molins de Rei

Ressenya de l’exposició “Paisatges geològics de Catalunya, una mirada fotogràfica a la geologia catalana”, a Molins de Rei

Jordi Escuer

 

En punt, a les 19h del passat dimarts 24 de setembre, en Jordi Lluís Pi ens donava la benvinguda en el molt acollidor CEM (Centre Excursionista de Molins de Rei) i ens adreçava unes paraules plenes d’il·lusió, presentant el recull de fotografies que teníem al voltant nostre, tot fomentant l’estimació a la geologia catalana i el respecte a la natura.

L’exposició està formada per una cinquantena de fotografies que ens mostren aspectes geològics singulars, des del Congost de Mont-rebei, passant pel Pedraforca i per les columnes de basalt de Castellfollit de la Roca, fins a la Costa Brava, concretament el Cap de Creus, o fins el Baix Llobregat, representat per l’Arc de Bruguers, de gres vermell.

Un mapa de Catalunya, com ens mostra la fotografia inferior, ens permet localitzar geogràficament cada una de les fotografies.

20190924_192909
L’exposició, al Centre Excursionista de Molins de Rei

L’actual alcalde de Molins de Rei, el Sr. Xavi Paz, va prendre la paraula tot seguit, per a felicitar tant en Jordi Lluís per la seva magnífica exposició com al propi president del CEM, el Sr.Llorenç de Diego, i en va animar a tots els assistents a divulgar la riquesa geològica del nostre país, així com a ser respectuosos amb el medi natural, tot aprofitant la dramàtica perspectiva posada de manifest aquests dies en la Cimera Climàtica.

El propi Jordi Lluís, amb qui vaig tenir l’ocasió de comentar i felicitar pel bon treball presentat, em va donar records per a tots els socis de Grup Mineralògic Català, del qual n’havia estat soci fundador.

20190924_193138
En Jordi Lluís Pi (a l’esquerra) i l’alcalde de Molins de Rei

Com bé sabeu, l’exposició romandrà oberta fins el proper 24 d’octubre.

Us animo a visitar-la.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s